Crtra. Burgohondo nº25 (Frente a ‘El Soto), 05002 Ávila.

Serveis

Lloguer de sales

La casa consta de diverses sales multifuncionals, equipades amb medis audiovisuals pel desenvolupament de les activitats.

 WIFI / aire acondicionat i calefacció / projector / cadires ….

Sala 1:  20m2    Sala 2:  10m2      Sala 3:  10m2       Sala 4:  10m2

 

JARDINS I EXTERIORS

La casa està envoltada de jardins i plantacions d’arbres fruitals, amb caminals, espais per a seure i gaudir de la natura.

Espais d'interiorització i pregària

Tota la casa està a la teva disposició per trobar-te amb tu mateix, els altres i Déu. Trobaràs també espais específics: 4 oratoris i la capella.

BIBLIOTECA

A la teva disposició trobaràs una sala espaiosa i silenciosa, amb una llum especial que aporten les finestres amb vitralls, donant un espai acollidor per la lectura i el treball.

PISCINA

Dintre de la finca hi ha una piscina privada descoberta, a disposició de les persones allotjades a la casa durant tota la temporada d’estiu.

MENJADOR

La casa disposa de dos menjadors, capacitats per atendre grups grans i petits. Es disposa de cuina pròpia, oferint menjars de temporada i proximitat.

Capella

Ocupa el centre de la casa, amb planta de creu llatina, amb vitralls i arcs apuntats que imiten l’estil gòtic. A l’absis hi ha una girola que facilita l’accés a l’arqueta on es troben les despulles de Sant Enric d’Ossó, fundador de la Cia. Santa Teresa de Jesús.